avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere contract munca perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere contract munca perioada determinata

Bună ziua .
Numele meu este Mihaiela, am 45 de Ani și am următoarea intrebare la dumneavoastră.
Dacă muncesc cu contract de munca pe perioada determinata in Germania dar simt ca numai fac față și doresc sa renunț, care sunt pași care trebuie urmați și la ce riscuri mă supun prin desfacerea acestui contract .
Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: avocat_sabau , utilizator 15:50, 17 Noiembrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de clauzele contractuale.
Consultați un avocat din Germania. Poate gășiți un avocat român care profesionează în Germania.

Vi se aplică legea germană, nu legea din România.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti-va demisia ... nu aveti nevoie de avocat pentru problema dvs.
Mulțumesc frumos
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2022
Mihaiela-Sofia77, utilizator
Sunt de acord cu Dapix, depinde foarte mult de clauzele contractuale și legislația din Germania, in funcție de asta pot exista diverse scenarii. Stiu și eu, de exemplu: plata unor cursuri suportate de angajator.

Sfătuiți-vă cu o persoană care să cunoască și să înțeleagă dispozițiile contractuale și legale din Germania.

Dapix a scris:

Depinde de clauzele contractuale.
Consultați un avocat din Germania. Poate gășiți un avocat român care profesionează în Germania.

Vi se aplică legea germană, nu legea din România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia ioanaep ioanaep Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Vreau sa-mi dau demisia dar angajatorul nu vrea inca sa-mi desfaca contractul de munca. Motivul pentru care am cerut ... (vezi toată discuția)
Incalcare clauza de concurenta vladonne vladonne Se da un \"contract de detasare temporara a unei persoane intr-un alt serviciu\" intre Costel si firma Miorita SRL din Romania pe de o parte si o firma din ... (vezi toată discuția)
Demisia la zi paul13andrei paul13andrei Buna ziua! As avea nevoie de niste sfaturi cu privire la o demisie. Sunt tehnician dentar si am azi mi-am exprimat intentia de a demisiona fata de seful meu ... (vezi toată discuția)