avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Am și eu o mică problemă. Stau ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Am și eu o mică problemă. Stau într-un bloc ...

Bună seara!
Am și eu o mică problemă. Stau într-un bloc construit în 1970. Eu stau la etajul 1 în garsoniera .
Vecina de la parter care sta în apartament mă amenință că mă dă în judecată, deoarece eu o inund în baie.
În urma cu 2 luni mi-am schimbat țevile și 2 dintre ele le-am anulat la baie.
Menționez că au venit diferiți instalatori și toți mi-au spus ca la mine în baie totul este în regulă și absolut tot este uscat.
Un alt aspect este că, sub mine este construita o stomatologie ( luând locul de parter sub mine). Aceștia sunt perfecți uscați în baie. Baie care este situată exact sub mine.
Vecina de la parter, CARE NU STĂ SUB MINE ci în lateralul meu, nu vrea să înțeleagă că toată baia este distrusă din cauza vecinului ce stă în perete cu mine ( adică cel de deasupra ei).
Un alt aspect de menționat este că baia vecinei de la parter îi este inundată de mai bine de 1 an sau 2 și abia în aceste săptămâni a început să "sară" pe mine și să mă amenințe cu tribunalul.
În această situație ce pot face?
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2022
Dila99, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dila99 , utilizator 11:15, 18 Noiembrie 2022
Atat timp cat aveti convingerea ca instalatia dv se afla in stare tehnica buna ,nu aveti de ce sa va faceti probleme vis-a-vis de amenintarile vecinei de la parter
In instanta reclamantul are obligatia legala sa probeze acuzele
Ar trebui ca unul dintre proprietarii apartamentelor de la parter=vecina care sesiseaza prejudiciul si cel de la etajul 1 sa desfasoare demnersuri pentru verificat stare tehnica instalatie alimentare cu apa si eventual sa remedieze defectiunea
Mulțumesc frumos pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura rolex rolex Proprietarul unui apartament de la parter este inundat de vecinul de deasupra datorita unei teve sparte in pardoseala de beton a baii acestuia. De 10 ani toate ... (vezi toată discuția)
Inundatie apartament AltaMihaela AltaMihaela Buna seara, Stau la etajul 1 intr-un bloc de 10 etaje. Am avut in apartament o baie de serviciu pe care am transformat-o in dresing. Administratorul spune ... (vezi toată discuția)
scurgere separata canalizare NYCKOLL NYCKOLL Buna seara! Va rog spuneti-mi ce pot face in situatia mea deoarece sunt disperata:l locuiesc la parterul unui bloc din 1964 si mereu am fost refulata. M-am ... (vezi toată discuția)