avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, as dori sa stiu ce acte imi trebuie pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, as dori sa stiu ce acte imi trebuie pentru a pleca ...

Buna seara, a-si dorii sa stiu ce acte imi trebuie pentru a pleca din Spania in Romania cu copil minor de 7 ani, am nevoie de declaratia tatalui? Noi nu suntem casatoriti
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2022
Denisa V, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:36, 20 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Copilul are pasaport?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți veni din Spania în România, fără acordul tatălui. Cu condiția ca minorul sa aibă pașaport.
Dar la ieșirea din România, înapoi în Spania veți avea nevoie de declarația tatălui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputerniciri claudiu_iagaru claudiu_iagaru as vrea sa-mi raspundeti la o intrebare:ce acte imi sunt necesare ptr a pleca sotia din spania in romania cu fiul meu de aproape doi ani,copilul avand pasaport ... (vezi toată discuția)
Plecare cu copilul din spania in tara natala ( romania) denisa25 denisa25 Buna seara! Ce se intampla daca un cuplu de romani necasatoriti , avand impreuna un minor, stabiliti in Spania.nu se mai inteleg iar mama vrea sa plece cu ... (vezi toată discuția)
Plecare in vacanta irina_iris irina_iris buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)