avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Daca o firma de recuperare.vrea sa platesc la vodafone ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Daca o firma de recuperare.vrea sa platesc la vodafone sa pltec ...

Daca o firma de recuperare.vrea sa platesc la vodafone sa pltec din anul 2019 cand am facut abonament la vodafone.am platit la aparate de la.profi pot sai dau in judecata?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:45, 23 Noiembrie 2022
Buna ziua, trebuie sa stiti de cand din 2019 dateaza datroria, poate fi prescrisa. Apoi daca aveti dovezi ale platilor indiferent unde ati platit ii puteti da in judecata dar ar fi indicat sa discutati intai cu un avocat pentru a vedea in urma analizei situatiei concrete daca datoria este prescrisa/poate fi considerata achitata conform unor dovezi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperatori ale2012 ale2012 de ce pentru o suma restanta la vodafon de 600 ron din 2009 pot sa am de plata 3900 de la firma de recuperatori?cum pot sa scap de dobanzile infernale? (vezi toată discuția)
Recuperare debit madalina velichi madalina velichi acum cinci ani in urma am facut un abonament la compania orange. am avut doua facturi neplatite dupa care acestia au suspendat definitiv numarul de telefon. ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui sa fac? radu2008a radu2008a Am primit in cutia postala un plic semnat eos, prin care sunt atentionat cu privire la o suma de 400 ron datorie (debit principal, penalizari si alte motivari ... (vezi toată discuția)