avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificare sume chirii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificare sume chirii

Bună ziua,
Încerc sa găsesc un răspuns la întrebarea mea dar prietenul google pare ca nu știe sa il dea asa ca va deranjez cu următoarea întrebare.
Pentru spatiile comune(boxe de beci,uscătorie.. )Asociatia primește în prezent chirii modice fără contract de la cei ce le folosesc.Intrebarea este dacă aceasta suma a chiriilor lunare poate fi mărită în ședința de comitet ori este nevoie de adunarea generala?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:18, 22 Noiembrie 2022
Poate fi hotarita in sedinta Cex, dar aplicarea se face numai dupa aprobare in AG.
Legiuitorul nu a impus forul care poate hotari valoarea chiriilor pentru spatiile comune din condominiu
valoarea chiriilor poate fi dispusa si majorata atat de catre adunarea generala cat si de catre comitetul executiv, valoarea chiriilor urmand sa fie prevazuta in bugetul anual de venituri si cheltuieli

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosinta acoperis bloc Valika70 Valika70 Buna ziua! Intentionez sa imi montez un panou fotovoltaic pe acoperisul blocului in care locuiesc (la ultimul etaj) Presedintele asociatiei de proprietari ... (vezi toată discuția)
In stare de alerta hotararea adunarii generale poate fi inlocuita ... Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu In stare de alerta hotararea adunarii generale poate fi inlocuita cu hotararea comitetului executiv? Exista vreo reglementare in acest sens? Multumesc (vezi toată discuția)
Uscatorie bloc! bună seara! as vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se ... onetime onetime Bună seara! As vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se află la parter sunt bun comun sau se pot folosi doar anumite persoane de acestea. În prezent, ... (vezi toată discuția)