avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Am o situatie neclara, daca este cineva ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Am o situatie neclara, daca este cineva care poate ...

Buna ziua,
Am o situatie neclara, daca este cineva care poate ajuta, va multumesc anticipat.
Pe scurt:
Am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendare si 3 ani supraveghere.
Permisul mi-a fost anulat iar fiind permis strain respectiv UK, a fost trimis inapoi la statul englez.
Termenul de 1 an a trecut,
Eu am reusit sa recuperez permisul in UK,
Intrebarea mea este:
Am voie sa conduc in Romania sau trb sa il redobandesc in Romania?
Multumesc !!
Cel mai recent răspuns: Hooke9507 , utilizator 16:04, 23 Noiembrie 2022
Conform legii se anuleaza, din cate stiu eu.

POPA GHEORGHE a scris:

In discutia initiala ati mentionat ca vi s-a anulat permisul, nu ca a fost suspendat 1 an de zile. Nu este acelasi lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut cum se recapata dreptul de a conduce in romania daca am ... Ovi1993 Ovi1993 Salut cum se recapata dreptul de a conduce in Romania daca am fost condamnat si perioada in care am fost suspendat sa terminat , in momentul respectiv ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am fost condamnat pentru infractiunea conducerii ... Ovi1993 Ovi1993 Buna seara , am fost condamnat pentru infractiunea conducerii unui autovehiculsub influenta alcoolului, avand interzis dreptul de a conduce ... (vezi toată discuția)
Am și eu o întrebare vă rog frumos mi-a ieșit interdicția ... Efriam Efriam Am și eu o întrebare vă rog frumos mi-a ieșit interdicția de un an de a conduce pe teritoriul Românie și am permisul al am de Belgia pot să conduc în ... (vezi toată discuția)