avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... refuz discutare succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

refuz discutare succesiune

buna ziua ,
tatal meu a decedat in urma cu 6 luni , mostenitori sunt eu si mama mea , mama mea refuza sa mergem la notar sa dezbatem succesiunea sustinand ca nu contribuie cu nici un ban pentru taxele notariale aferente , fiind vorba despre un apartament pe care eu as vrea sa-l vindem , cum trebuie sa procedez sa pot sa imi intru in drepturi ? multumesc
Cel mai recent răspuns: stelistu6 , utilizator 16:16, 22 Noiembrie 2022
Contactati un avocat si va adresati instantei
Este necesar un proces care va dura cel puțin un an.
Dar, dacă vindeți ea unde va locui?

Scris din București 2022
departe gandul de mine sa o las pe drumuri , dar este un apartament foarte mare pentru o singura persoana si greu de intretinut pentru veniturile ei (apartament cu 4 camere )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune al1n al1n Suntem trei frati. Parintii nostri au avut un apartament de doua camere confort 1 decomandat, proprietate personala. In anul 2002 parintii au donat cu act de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament Nicu1951 Nicu1951 Buna ziua,locuesc intr-un apartament cu 4 camere eu si cu doi copii,sotia a decedat ,apartamentul este pe numele meu si al sotiei,,pot sa vand apartamentul ... (vezi toată discuția)
Moartea mamei. Imparatul Imparatul Sunt singurul copil al fostei mele mame. Aceasta in timpul vietii mi-a facut contract de intretinere, pe toata averea ei, ca eu sa o intretin si sa o ... (vezi toată discuția)