Buna tiua. An lucrat 10 ani 11 luni si 13zile in grupa 1 pana la data de 01.03.1994.Din cauza capacitatii financiare a fabricii de a plati salariile la angajati de la data sus mentionata toti muncutorii au fost transferati la o anumita "somaj tehnic"dar fizic mai de parte am lucrat zi de zi la aceeas loc de munca de conditii de grupa 1 de munca.Acele zile sau perioade de somaj tehnic completeaza zilele lipsite din al 11- lea an de grupa 1, pentru reducere la pensionare cu inca 6 luni de zile.Va rog sa- mi dati o sutie pentru rezolvarea acestei probleme.Cu respect.
La data respectiva trebuia sa sesizati ITM in scris cu nr. de inregistrare/ data.
Cum in carnetul de munca figureaza somaj tehnic nu puteti beneficia de grupa de munca pentru perioada respectiva.
Orice interventie in instanta sau la ITM poate fi tardiva in acest moment si fara sorti de izbanda.
Grupe de munca
pusa2mimi
Am o intrebare cel putin bizara: persoana X a lucrat in perioada 1986-1993 la o fabrica de utilaj greu, unde pe langa zgomotul infernal care era in hala se ... (vezi toată discuția)