avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Despre obligatiile arestului la domiciliu. Doresc sa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Despre obligatiile arestului la domiciliu. Doresc sa stiu daca ...

Despre obligatiile arestului la domiciliu. Doresc sa stiu daca vreau sa mi schimb domiciliu trebuie sa ma adresesz instantei de judecata cu o cerere sau organului de poilitie judiciar care se ocupa cu verificarea drepturilor si a ablogatiilor care mi sunt. Va multumesc cu respect.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:23, 23 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, trebuie sa va adresati instantei de judecata cu o cerere avand ca obiect schimbarea locului de executare a arestului la domiciliu. In situatia in care nu aveti cunostintele juridice necesare formularii si sustinerii unei astfel de cerere in instanta, este recomandabil sa va adresati unui avocat care sa va redacteze cererea si sa o sustina in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audiere martor/inculpat laur2013 laur2013 In ce conditii un martor poate fi audiat la domiciliul acestuia daca sectia de politie este din alt judet? In ce conditiipoate fi audiat un inculpat daca ... (vezi toată discuția)
Cum redactez o speță de drept penal? ContSters370920 ContSters370920 Bună, vreau să știu mai exact cum să redactez o speță de drept penal, am nevoie la facultate, chiar nu știu și am căutat pe internet, însă nu am ... (vezi toată discuția)
Control judicar - schimbarea domiciliului cori1 cori1 Cum se poate schimba domiciliul in control judiciar? In momentul de fata ca restrictie a controlului judiciar nu am voie sa parasesc localitatea decat si ... (vezi toată discuția)