avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am si eu o intrebare, imi sunt datorati de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am si eu o intrebare, imi sunt datorati de catre compania ...

Buna ziua, am si eu o intrebare, imi sunt datorati de catre compania la care lucrez banii pe orele suplimentare din ultimii 3 ani. In urma unei intelegeri din data de 18.11 am convenit de comun acord sa mi se inceteze contractul de munca incepand cu data de 1.12.2022, intelegere in care se specifica ca incetarea contractului de munca incepand cu 1.12 este conditionata de primirea banilor pana la data de 30.11.2022. Astazi am primit decizia de incetare a contractului de munca cu data de 1.12 care a fost inregistrata in revisal cu data de 18.11. Intrebare: puteau sa imi inceteze contractul inainte sa mi se achite sumele restante de 3 ani cum e specificat in intelegerea facuta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:50, 23 Noiembrie 2022
da, puteau sa va inceteze contractul inainte sa vi se achite sumele restante de 3 ani ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca mi am dat demisia cu acordul partilor incepand ... cristina1193 cristina1193 Buna ziua, daca mi am dat demisia cu acordul partilor incepand cu o data stabilita(10.12.2022) si intre timp ma imbolnavesc si am nevoie de concediu medical ce ... (vezi toată discuția)
Mediere plata datorii si penalitati intretinere mig03 mig03 Buna ziua, am nevoie de un sfat pentru urmatoarea situatie: - am incheiat cu Asociatia de Proprietari un acord de mediere pentru plata cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract de munca dragosdarlea dragosdarlea Dupa o cerere de demisie inaintata si aprobata de manager am convenit de comun acord cu angajatorul sa am o perioada de 2 luni de vanatoare de job-uri. acest ... (vezi toată discuția)