avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua as avea o intrebare as vrea sa bag divortul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua as avea o intrebare as vrea sa bag divortul tatăl ...

buna ziua as avea o intrebare as vrea sa bag divortul tatăl copilului e in strainatate avem un baietel de doi ani eu si copilul nu de mult am venit acasa de la el pentru ca are probleme cu bautura si ma batea si mar interesa daca poate sa imi ia copilul
Buna ziua, in principiu la o varsta atat de frageda copiii sunt dati mamelor. Doar daca dvs. aveti un comportament inadecvat fata de copil sau nu aveti conditii sa il cresteti poate fi incredintat tatalui. Luati legatura cu un avocat si acesta va va ajuta sa formulati si sa sustineti cererea de divort si de incredintare minor catre dvs.
multumesc frumos eu am conditi am casa pe numele meu de la parinti renovat in schimb el nare nimic si copilul nu sta fara mine ori unde merg el plange dupa mine si il iau cu mine nu vrea sa steie cu nimeni in afara de mine
Stați liniștită aveți toate șansele ca domiciliul minorului sa fie stabilit la dvs.Discutati cu un av pt a avea garanția unui rezultat mulțumitor pt dvs.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort haruna haruna Sunt o tanara, mamica unui baietel de 1 an si 3 luni. Din motive gen scandaluri repetate, violente fizice si verbale am decis sa plec impreuna cu baiatul de ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza si cat ma costa divortul bandreea2010 bandreea2010 Buna ziua, Sunt casatorita de 4 ani, am un copil de 1 an si 6 luni. Stam cu chirie, nu ne mai intelegem deloc, avem discutii/ cearta zilnic si am decis sa ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor 13alina 13alina buna ziua sunt o mamica si am urmatoarea problema: am trait in concubinaj timp de 5 ani cu X, timp in care s-a nascut un baietel azi in varsta de 2 ani si 4 ... (vezi toată discuția)