avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MODIFICARE UNILATERALA A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MODIFICARE UNILATERALA A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA

Buna ziua! Va rog dacă se poate as dori sa ma lămuresc cu privire la următorul aspect.: Directorul societății emite o decizie de modificare a duratei programului de lucru de la 8 ore la 4 ore pe zi pentru un salariat. Decizia de modificare a fost comunicată salariatului cu trei săptămânii înainte de producerea modificării programului. Apoi dupa ce salariatul vine la munca 4 ore pe zi 22 de zile emite o alta decizie de completare a primei decizii și menționează ca se modifica și salariul aferent orelor lucrate. Adică la jumătate. Întrebarea mea este următoarea : termenul de contestație de 45 de zile pentru modificarea salariului curge de la data comunicării celei de a doua decizie? Practic prima decizie era de modificarea programului la 4 ore pe zi cu salariul întreg deoarece nu făcea referire la modificarea acestuia. Cunosc bine ca modificările la CIM se por face doar cu acordul părților. Multumesc
Cel mai recent răspuns: jenifer chelaru , utilizator 18:05, 24 Noiembrie 2022
termenul de contestație de 45 de zile pentru modificarea salariului curge de la data comunicării cele de a doua decizii.
Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza termenul de contestare a deciziei de concediere? cristina69 cristina69 Buna ziua As vrea sa stiu cum se calculeaza termenul de contestare a deciziei de concediere in urmatorul caz: A fost emisa decizia de concediere (colectiva) ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca Victor-Dan Victor-Dan am o problma ..postul meu s-a restructurat ; pe acelasi post ( as.manager ) sunt cam 12 persoana insa eu am fost aleasa sa plec .este legal ca in momentul in ... (vezi toată discuția)
Modificare prin decizie a timpului de lucru corina_alice corina_alice Buna ziua, As vrea sa va intreb daca un angajator poate modifica prin decizie timpul de lucru de la 8 la 4 ore si numai catorva angajati. Informarea ... (vezi toată discuția)