avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbarea locului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbarea locului de munca

Refuzul de a semna o adresa primita in timpul serviciului prin care sunt instiintat ca mi se modifica locul de munca poate constitui o abatere disciplinara ? pentru ca nu este o dispozitie sau o nota interna, este o simpla adresa.
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 17:33, 21 Ianuarie 2010
Refuzul de a primi a adresa in timpul serviciului poate constitui o abatere disciplinara, in functie de prevederile regulamentului intern al firmei.
Cu alte cuvinte, indiferent ce contine, sunteti obligat s-o primiti, daca asa stipuleaza reg. intern.

Pe de alta parte, chiar daca primiti aceea adresa nu inseamna ca automat va dati acordul pentru ceea ce contine - in cazul dvs, schimbarea locului de munca.

Asta, in situatia in care este nevoie de acordul dvs. pentru schimbarea locului de munca. Trebuie sa stiti ca sunt situatii in care angajatorul poate modifica unilateral, temporar,locul de munca (detasare/delegare, forta majora, sanctiune disciplinara, masura de protectie a salariatului)
modificarea locului de munca se poate face prin act aditional la c.i.m. in caz ca nu este necesara delegarea sau detasarea!
se poate semna adresa respectiva cu specificatia " am luat la cunostinta " " am primit un exemplar "
Ultima modificare: Joi, 21 Ianuarie 2010
ctynn, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract de munca costel58 costel58 Este legala modificarea unilaterala (prin dispozitie) a locului de munca din contractul individual de munca in conditiile in care ulterior salariatul refuza ... (vezi toată discuția)
Dreptul salariatului gabriela.enache gabriela.enache Buna ziua! De 8 luni lucrez la un supermarket unde am fost angajata ca lucrator comercial pe un anumit raion, lucru specificat si in contractul individual de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea locului de munca de catre angajator luminar luminar M-ar interesa daca un angajator poate schimba locul de munca al unui angajat fara acordul acestuia si ce sanctiuni risca angajatul daca refuza.(sunt angajatul ... (vezi toată discuția)