Refuzul de a semna o adresa primita in timpul serviciului prin care sunt instiintat ca mi se modifica locul de munca poate constitui o abatere disciplinara ? pentru ca nu este o dispozitie sau o nota interna, este o simpla adresa.
Refuzul de a primi a adresa in timpul serviciului poate constitui o abatere disciplinara, in functie de prevederile regulamentului intern al firmei.
Cu alte cuvinte, indiferent ce contine, sunteti obligat s-o primiti, daca asa stipuleaza reg. intern.
Pe de alta parte, chiar daca primiti aceea adresa nu inseamna ca automat va dati acordul pentru ceea ce contine - in cazul dvs, schimbarea locului de munca.
Asta, in situatia in care este nevoie de acordul dvs. pentru schimbarea locului de munca. Trebuie sa stiti ca sunt situatii in care angajatorul poate modifica unilateral, temporar,locul de munca (detasare/delegare, forta majora, sanctiune disciplinara, masura de protectie a salariatului)
modificarea locului de munca se poate face prin act aditional la c.i.m. in caz ca nu este necesara delegarea sau detasarea!
se poate semna adresa respectiva cu specificatia " am luat la cunostinta " " am primit un exemplar "