avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună tuturor! Am următoarea problemă: de ceva timp ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună tuturor! Am următoarea problemă: de ceva timp sunt în ...

Bună tuturor!

Am următoarea problemă: de ceva timp sunt în conflict cu un vecin care parchează în fața ușii de la intrare în bloc, intrarea în casa scării fiind aproape imposibilă (nu mai zic de momentele când vin de la cumpărături încărcat cu plase). Am încercat să discut cu el și susține că în CF este menționat că locul lui de parcare se află în fața intrării, fapt care mi se pare absurd. După nenumărate discuții fără rost am zis că sun la poliție (în speranța că poate reușesc astfel să ajung la un consens), iar vecinul mi-a transmis că așa s-au împărțit locurile de parcare când s-a ridicat blocul, cu parcare în fața ușii și că poliția nu are ce să facă în această privință. Având în vedere faptul că acest bloc se află pe o stradă privată, există posibilitatea ca spusele vecinului meu să fie adevărate?
În caz contrar, îmi puteți da numărul legii/articolul din lege care susține declarația?

Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: GEKO17 , utilizator 10:24, 9 Februarie 2023
Revin cu o chestie funny, chiar acum traversam cel mai mare bulevard din Suceava iar la capatul trecerii de pieton o masina parcata fix pana in bordura, iar pe laterale zapada inalta de jumatate de metru, inghetata. Trecatorii tin teorie soferului de maxim 25 de ani, bineinteles ca tot el avea dreptate. In situatii de genul politistii sunt cei care dorm, efectiv astfel de cazuri ar trebui toate tratate ca atare: platforma, ura si la gara!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarea masinilor la bloc Chri Chri Buna ziua. Blocul in care stau are 4 etaje si 2 scari, fiind al doilea de la strada. Se intra pe o straduta lata doar cat o banda rutiera de drum public. De o ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare pe trotuar AlexaDaniela AlexaDaniela Părinţii mei deţin un microbuz de 18 locuri, cu care practica transport licentiat. De obicei, la întoarcerea acestuia din anumite trasee, îl parcheaza in ... (vezi toată discuția)
Parcare privată. se poate parca în fața ei dacă nu se îngrădește accesul beneficiarilor? DaniCroitor DaniCroitor Salutare, Locuiesc într-un bloc nou, iar propietarul blocului a construit, pe terenul propriu vreo 8 locuri de parcare unul lângă celălalt, cât i-a ... (vezi toată discuția)