Am următoarea problemă: de ceva timp sunt în conflict cu un vecin care parchează în fața ușii de la intrare în bloc, intrarea în casa scării fiind aproape imposibilă (nu mai zic de momentele când vin de la cumpărături încărcat cu plase). Am încercat să discut cu el și susține că în CF este menționat că locul lui de parcare se află în fața intrării, fapt care mi se pare absurd. După nenumărate discuții fără rost am zis că sun la poliție (în speranța că poate reușesc astfel să ajung la un consens), iar vecinul mi-a transmis că așa s-au împărțit locurile de parcare când s-a ridicat blocul, cu parcare în fața ușii și că poliția nu are ce să facă în această privință. Având în vedere faptul că acest bloc se află pe o stradă privată, există posibilitatea ca spusele vecinului meu să fie adevărate?
În caz contrar, îmi puteți da numărul legii/articolul din lege care susține declarația?
Revin cu o chestie funny, chiar acum traversam cel mai mare bulevard din Suceava iar la capatul trecerii de pieton o masina parcata fix pana in bordura, iar pe laterale zapada inalta de jumatate de metru, inghetata. Trecatorii tin teorie soferului de maxim 25 de ani, bineinteles ca tot el avea dreptate. In situatii de genul politistii sunt cei care dorm, efectiv astfel de cazuri ar trebui toate tratate ca atare: platforma, ura si la gara!