avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract salubritate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract salubritate

Buna ziua,
Detinem mai multe spatii inchiriate catre persoane juridice. In contractele de inchiriere este prevazuta clauza privind achitarea de catre chiriasi, proprietarului, pe baza facturii fiscale, a colectarii gunoiului din spatiile inchiriate de fiecare si cota-parte din cele comune. .Proprietarul are incheiat contract de salubritate cu un operator autorizat. Chiriasul mai are obligatia de a incheia, in nume propriu, contract de salubritate cu un operator autorizat? Multumesc,
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract cu societate de salubrizare Anca-Demetra Anca-Demetra Buna ziua, As vrea, daca se poate, sa ma lamuriti daca o societate comerciala care are spatiu inchiriat de la alta societate comerciala este obligata sa ... (vezi toată discuția)
Raspunderea proprietarului cornelia1973 cornelia1973 O societatea comerciala are in proprietate mai multe spatii comerciale situate la parterul blocurilor . Aceste spatii sunt inchiriate catre alte persoane ... (vezi toată discuția)
Contract obligatoriu cu salubrizarea? SashaG SashaG Am inteles ca trebuie obligatoriu contract daca sun firma in bloc cu salubrizarea. Sunt magazin online din Bucuresti, fara angajati. Din pacate nu gasesc ... (vezi toată discuția)