avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara,dețin o proprietate în mediul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara,dețin o proprietate în mediul rural.Accesul îl ...

Bună seara,dețin o proprietate în mediul rural.Accesul îl am din drumul principal prin islazul comunei.As dori să știu dacă pe viitor ,islazul poate fi vândut sau dacă mi se poate interzice trecerea cu mașina până la proprietate.Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 16:31, 27 Noiembrie 2022
Islazul banuiesc ca este proprietatea primariei.Acolo gasiti raspunsurile dorite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere Silvia Gavrilã Silvia Gavrilã Soacra mea a primit mostenire un teren cu iesire la drum public cu drum intern, ptr vecinul din spate, de 4m. Vecinul care avea la est proprietatea pe o ... (vezi toată discuția)
Drept de trecere drum privat (cu utilitata publica) speta Stefan021 Stefan021 Buna ziua, La noi in cartier avem un drum de acces care da acces la mai mult de 30 de case. Acest drum este in proprietatea proprietarilor (cota parte) care ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute constantin2015 constantin2015 Bunicul meu s-a casatorit in jurul anilor 1940-1941 si a construit o casa pe un teren 3000mp in panta la marginea satului cu acces catre drumul public pe un ... (vezi toată discuția)