avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Convenție între foști soți la notar? Buna seara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Convenție între foști soți la notar? Buna seara imi puteți ...

Convenție între foști soți la notar?

Buna seara imi puteți spune dacă se poate încheia o convenție între doi foști soți referitor la programul de vizita al unui minor? Sa nu respectam programul de vizita impus de instanța in schimb sa colaboram civilizat spre interesul minorului .

Ca părinte la ce riscuri ma expun ? Dacă sunt de acord cu aceasta convenție încheiata la notar ce beneficii și ce dezavantaje am?

Astept răspunsul dvoastra ! Seara placuta in continuare
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2022
CtrGabriel, utilizator
Cel mai recent răspuns: CtrGabriel , utilizator 10:47, 28 Noiembrie 2022
Programul il schimbati in scris numai in instanta. Adica o hotarare se schimba prin alta hotarare.
In realitate, va puteti înțelege cum vreti fara sa aveti nevoie de un inscris sau puteti face unul sub semnatura privata ,asta ca sa nu uitați ce ati stabilit.
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2022
gi-jane2, moderator

gi-jane2 a scris:

Programul il schimbati in scris numai in instanta. Adica o hotarare se schimba prin alta hotarare.
In realitate, va puteti înțelege cum vreti fara sa aveti nevoie de un inscris sau puteti face unul sub semnatura privata ,asta ca sa nu uitați ce ati stabilit.

Înscrisul sub semnătura privată poate fi executoriu ?
La ce riscuri ma supun daca sunt de acord ?
Nu e executoriu.
Ce risc sa fie, la ce va ganditi?
Cum aveti programul si cum il vreti?

Programul e doar la domiciliu mamei dar eu doresc sa o iau de acolo pt câteva ore iar ea mi a propus sa nu merg in continuare cu demersurile privind schimbarea programului de vizita
adică sa fac apel ca nu imi convine programul actual de vizita
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2022
gi-jane2, moderator
e cu dus si intors... daca faceti apel, se supara si mama si se poate sa se mentina solutia si va trebui sa mai asteptati pana la alta actiune...
daca nu faceti apel, poate nu s etine de cuvant si trebuei sa mai asteptati pt alta actiune.

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu minor - acordul tatalui e necesar? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, am o nedumerire pe care nu am reusit sa o rezolv studiind vreo lege in privinta aceasta si anume: - minorului i s-a stabilit domiciliul la mama, ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa-mi vizitez fiul la domiciliul sau ? nsm nsm Sotia mea a plecat de acasa cu fiul meu anul trecut . Am divortat la notariat ,avand amandoi custodia copilului . Deoarece fosta sotie cand a plecat a luat ... (vezi toată discuția)
program de vizita minor, probleme vivian977 vivian977 La procesul de fond instanta solicita sa asculte minorul. La iesire minorul merge in bratele tatalui (domiciliul este la mama), ce fac in aceasta ... (vezi toată discuția)