avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Convenție între foști soți la notar? Buna seara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Convenție între foști soți la notar? Buna seara imi puteți ...

Convenție între foști soți la notar?

Buna seara imi puteți spune dacă se poate încheia o convenție între doi foști soți referitor la programul de vizita al unui minor? Sa nu respectam programul de vizita impus de instanța in schimb sa colaboram civilizat spre interesul minorului .

Ca părinte la ce riscuri ma expun ? Dacă sunt de acord cu aceasta convenție încheiata la notar ce beneficii și ce dezavantaje am?

Astept răspunsul dvoastra ! Seara placuta in continuare
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2022
CtrGabriel, utilizator
Cel mai recent răspuns: CtrGabriel , utilizator 10:47, 28 Noiembrie 2022
actualul program nu incurajeaza relatia dintre mine si copil . Nu am voie decat la domiciliul mamei sa il vad iar un minor de 2 ani si 2 luni poate petrece timp cu tatal si in afara domiciliului mamei . timp de cateva ore .
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu minor - acordul tatalui e necesar? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, am o nedumerire pe care nu am reusit sa o rezolv studiind vreo lege in privinta aceasta si anume: - minorului i s-a stabilit domiciliul la mama, ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa-mi vizitez fiul la domiciliul sau ? nsm nsm Sotia mea a plecat de acasa cu fiul meu anul trecut . Am divortat la notariat ,avand amandoi custodia copilului . Deoarece fosta sotie cand a plecat a luat ... (vezi toată discuția)
program de vizita minor, probleme vivian977 vivian977 La procesul de fond instanta solicita sa asculte minorul. La iesire minorul merge in bratele tatalui (domiciliul este la mama), ce fac in aceasta ... (vezi toată discuția)