avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara tuturor! Am o intrebare! Daca o societate x ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara tuturor! Am o intrebare! Daca o societate x sau y ...

Buna seara tuturor!
Am o intrebare!
Daca o societate x sau y ,angajeaza din somaj pe cineva de o luna de zile,iar in urmatoarea luna da afara pe altcineva,ne mai avand nevoie de personal,e normal?nu tot persoana care a fost angajata cu o luna in urma ar trebui sa plece?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:34, 27 Noiembrie 2022
Nu e o regula ca ultimul venit sa fie primul plecat.
Angajatorul decide pe cine concediază. În principiu, ar trebui sa aibă niște criterii deoarece care se ghidează cand decide asa ceva.
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac ca sa am dreptul la somaj? gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Am si eu o problema si as avea nevoie de cateva sfaturi. De 2 ani si jumatate lucrez la o firma de telefonie, fara intrerupere. De la 1 mai 2009 ... (vezi toată discuția)
Somaj reorganizare firma b_alex b_alex Buna ziua Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu urmatorul caz: O persoana lucreaza la firma X de un an si jumatate. Firma X a decis sa- si schimbe numele ... (vezi toată discuția)
Titularizarea in invatamant-cine se pricepe cristian2011 cristian2011 Pana acum profesorii au fost anagajati in invatamant pe baza unui concurs care se dadea la nivel national, si astfel deveneau titulari in sistem. Cand la o ... (vezi toată discuția)