avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt uzufructuar viager , unde si locuiesc, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt uzufructuar viager , unde si locuiesc, apartamentul este ...

Sunt uzufructuar viager , unde si locuiesc, apartamentul este penumele fiicei mele ,la fel si contractul cu electrica . Cum pot sa trec contractul electrica pe numele meu ? Daca se poate online ? Cu respect
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:29, 29 Noiembrie 2022
Va rog frumos un raspuns , cu respect
nu puteti, dar de ce e nevoie de asta ?
Nu văd de ce nu s-ar putea. Pentru că titularul dreptului de uzufruct („usus + fructus”) are usus adică folosința și suportă cheltuielile legate de folosința bunului. (cum ar fi energia electrică pe care o consumă).

Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2022
romascanu, moderator
scuze, mi-a scapat ca e uzufructuar, am vazut doar ca proprietar e fiica.
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plătește utilitățile și impozitul in cazul donației cu uzufruct? cyan cyan Dupa donarea unui apartament cu clauza de uzufruct viager trebuie schimbate contractele de furnizare utilități, ex. energie electrica, gaz, pe numele ... (vezi toată discuția)
Uzufruct plopilor plopilor uzufructarul , se poate casatori ,poate sa refuze propietarului sa locuiasca in acelasi imobil sau poate lasa in folosinta unui posibil ... (vezi toată discuția)
Evacuare concubinul mamei cocomir cocomir Va rog cu ceva sugestii si cum ar trebui sa procedez. Sunt propietarul unui imobil dobandit prin contract de vanzare cumparare in anul 2000. In anul 2002 am ... (vezi toată discuția)