avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... exista lege?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

exista lege?

Buna ziua!
Numele meu este madalina si sun angajat al unei firme de telecomunicatii...mai exact suntem provideri de internet....intrebarea mea este daca exista vreo lege a consumatorului sau ceva de acest gen care prevede faptul ca beneficiarii serviciilor oferite de noi pot solicita rezilierea contractului cu 30 de zile inainte de termen in conditiile in care in contractul dintre noi si clientii nostri exista o clauza care prevede faptul ca acestia trebuie sa solicite printr-o cerere scrisa ca doresc sa renunte la serviciile noastre cu 60 de zile inainte de sfarsitul perioadei contractuale.
Nu stiu cat de inteleasa am reusit sa ma fac.
Va multumesc! Si sper sa-mi poata oferi cineva un raspuns!
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 15:33, 21 Ianuarie 2010
Clientii nu pot cere concedierea unor angajati ai unei firme care presteaza servicii!
Contractul semnat este acela care rezolvă problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea penalitatilor mariamadalina mariamadalina As avea si eu o intrebare...lucrez la o firma provider de internet si dorim sa trimitem somatii de plata clientilor nostrii restantieri....colaborarea noastra ... (vezi toată discuția)
Se poate rezilia un contract? Muresan Felicia Muresan Felicia Am abonament la internet cu contract pe 2 ani.La abonare aveam o oferta de 7,2 MB/s.Dupa ce s-au semnat toate actele mi-au spus ca in orasul nostru e pe ... (vezi toată discuția)
Incetare contract prestari servicii marzin marzin Buna ziua, Am incheiat in septembrie 2005 un contract de prestari servici cu un provider de internet, obiectul contractului constituindu-l \"asigurarea de ... (vezi toată discuția)