avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

intreprindere individuala

Daca vrea cineva sa infiinteze intreprindere individuala pentru a incheia un contract cu o societate din anglia de prestari servicii si sa aibe angajatii firmei care ii trimite la munca in anglia iar cei din anglia ii plateste prin firma din romania se poate?Si daca persoana care infiinteaza intreprinderea individuala este stundenta ce facilitati legislative are?
Cel mai recent răspuns: Birou Consiliere Relatii de Munca , Consultant resurse umane 19:25, 24 Ianuarie 2010
De putut se poate, numai nu sunt chiar sigur, ca o Intreprindere Individuala poate avea sau nu angajati.
nu cred ca poti trimite angajatii tai asa simplu in anglia... permis de munca ai obtinut? iti deschizi un punct de lucru acolo si mergi pe delegare sau detasare la alt angajator???
nu este f simplu si trebuie f mare atentie in intocmirea formelor...
iti pot da solutii... contacteaza-ma pe privat
cele bune,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma nou infiintata care doreste sa presteze servicii de constructii pe teritoriul republicii italiene. cristinarosu01 cristinarosu01 Buna ziua. As dori si eu cateva informatii, o firma nou infiintata cu 2asociati doreste sa incheie un contract cu mai multe firme din italia. Acum problema se ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!! - angajat sucursala romania detasat la firma mama (ue) dananicole dananicole Buna ziua Va rog din suflet sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare si daca se poate sa imi faceti si trimiterea le legea care stipuleaza acest ... (vezi toată discuția)
Formular a1 monik monik buna ziua. daca un agent de munca temporara trimite salariatii la un utilizator strain, e nevoie sa se obtina formularul A1 sau agentul de munca temporara ... (vezi toată discuția)