avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Eu am depus doasarul de pensionare in iulue si mi-a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Eu am depus doasarul de pensionare in iulue si mi-a venit pensia ...

Eu am depus doasarul de pensionare in iulue si mi-a venit pensia in noiembrie! As dori sa stiu daca voucherele sociale (250lei) se dau retroactiv (adica in decembrie imi intra pe card si transa a treia)?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:41, 29 Noiembrie 2022
Pensie ati primit si din urma, de la data depunerii dosarului de pensionare. In mod normal, ar trebui sa beneficiati si de ajutorul social, corespunzator perioadei de primire pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie. tvasile53 tvasile53 In data de 31. 03.2014 am depus dosarul pt. pensie anticipata partiala si in data de12.06.2014 mi-a venit decizia .Intrebare-cand se intra in plata in decizie ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor Justitiarul711 Justitiarul711 Am inteles ca celor care au iesit la pensie in perioada 2011-2013 li se vor recalcula pensiile. Pentru aceasta trebuie ca pensionarul sa faca o cerere sau se ... (vezi toată discuția)
Dosar pensie @#$% @#$% Buna ziua.Mama mea si a depus dosarul de pensie in februarie 2018 fiind acceptat dar decizia nu a venit nici pana azi(iunie 2018).Este normal sa dureze atat de ... (vezi toată discuția)