Ma numesc Catana Adrian, Petrosani, jud. Hunedoara.
Mi-am depus dosarul pentru pensionare anticipata.
Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Cand o sa-mi vina decizia de pensionare, peste cateva luni probabil, am inteles ca voi primi pensia retroactiv pensia incepand cu data depunerii dosarului de pensionare. Intrebarea mea este: in cazul in care dupa depunerea dosarului de pensionare eu am continuat sa-mi desfasor activitatea profesionala, exact ca inainte de depunerea dosarului, voi primi pensia retroactiv de la data depunerii doasarul cumulat cu salariul primit in perioada respectiva?
Nu , pensia - fiind anticipata - o veti primi de la data cand depuneti la Casa de Pensii dovada faptului ca v-a incetat calitatea de asigurat . Adica , din momentul cand ati incetat sa lucrati . Pana atunci nu se pune in plata . Pensia anticipata nu se poate cumula cu salariul .
Pensie.
tvasile53
In data de 31. 03.2014 am depus dosarul pt. pensie anticipata partiala si in data de12.06.2014 mi-a venit decizia .Intrebare-cand se intra in plata in decizie ... (vezi toată discuția)
Pensionare
maryan52
mi s-a comunicat ca mi se desface contractul de munca pentru implinirea varstei de pensionare, data nasterii 24.noiembrie.1952;incepand cu data de 15 ianuarie ... (vezi toată discuția)