avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sal

niste prieteni de ai mei au intrat intro locuinta , iar eu am intrat sa ii scot afara sa nu faca ceva rau si ca nu e bine ceea ce face erau si cam beti , cei din casa au zis de mine ca eu am vrut sa ii ajut.Mau kemat la instanta ca martor la art.171 alin.2 si 3 si in citatie scrie ca avocatu e obligatoriu de ce ar putea sa mi se intample ceva , sau dak nu ma prezint ce se poate intampla ? mi se pare dubios cu avocat obligatoriu
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 15:59, 21 Ianuarie 2010
Daca nu va prezentati, o sa aveti cu siguranta probleme. Faptul ca un avocat ar fi obligatoriu mi-se pare si mie cam suspect ...
Avocat obligatoriu???Cam...suspect...
Daca ati fost citat ca martor,trebuie sa va prezentati,pentru a evita orice problema.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sal asdasfas asdasfas mia venit o citatie in care scrie ca sunt kemat in instanta in calitate de martor in proces cu X in calitate de inculpat , X in calitate de inculpat ptr fond ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor Bogdanpa Bogdanpa Buna ziua,am avut si eu o relatie cu o minora acum ceva timp,nu am intretinut relatii intime.Ea avea 15 ani si zilele trecute am primit o citatie drept martor ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere diicot lal3x92 lal3x92 Buna ziua am si eu o problema , au venit jandarmii la mine acasa in data de 2.02.2016 cu mandat de aducere pentru data de 05.03.2016 la sedi-ul diicot am 2 ... (vezi toată discuția)