avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua am o întrebare vreau și mă căsătoresc ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua am o întrebare vreau și mă căsătoresc sunt în ...

Bună ziua am o întrebare vreau și mă căsătoresc sunt în Grecia și am nevoie de o foaie precum că nici în căsătorită cum pot să iau din Grecia sau din România
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 09:37, 5 Decembrie 2022
Dovada de celibat se poate obtine din Romania . Puteti face un drum pana in tara ori puteti intocmi o procura la consulat unei persoane care sa va faca rost de certif de celibat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria intre un cetatean roman si unu cetatean grec ce acte sunt necesare si care este valabilitatea acestor acte? sylvye sylvye Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru oficierea unei căsătorii între 2 romani ... DMaria.Dragomir DMaria.Dragomir Buna ziua! Pentru oficierea unei căsătorii între 2 romani in Thassos, Grecia, s-a schimbat ceva legat de adeverința de celibat? Pana acum se obtinea ... (vezi toată discuția)
Certificat de celibat catycucerescu catycucerescu Buna ziua. Fiti amabili, unde as putea obtine un certificat de celibat in care sa se indice: \"Eliberam prezenta pentru a-i folosi la incheierea casatoriei in ... (vezi toată discuția)