avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dizolvarea angajatorului persoana juridica
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dizolvarea angajatorului persoana juridica

In cazul dizolvarii angajatorului persoana juridica (dizolvat in cursul lunii noiembrie), care are un salariat aflat in concediu de boala de mai multe luni (cu cod 14 - Neoplazii si SIDA), care este procedura de urmat privind incetare CIM, ce documete se emit, cine le emite/semneaza? Exista modele pentru aceste documente?
Ultima modificare: Vineri, 2 Decembrie 2022
BirtalanPiroska, utilizator
Cel mai recent răspuns: BirtalanPiroska , utilizator 16:05, 4 Decembrie 2022
A avut lichidator?
Da, are un lichidator, un administrator judiciar desemnat, printr-o firma practician in insolventa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2022
BirtalanPiroska, utilizator
Atunci acesta va semna actele de incetare a c.i.m.
Ultima modificare: Duminică, 4 Decembrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc! Totusi as vrea sa stiu ce documente sunt necesare (model...?!), pentru ca trebuie sa predam salariata (un dosar pufos!) la Casa de Asigurari de Sanatate pentru a fi platite indemnizatiile ce i se cuvin dupa data dizolvarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , am si eu o intrebare. am o firma care am deschis-o ... mariodurlej mariodurlej Buna seara , am si eu o intrebare. Am o firma care am deschis-o din 2008 si nu a fost folosita niciodata ,pana in 2014 am depus bilanturile dupa plecand ... (vezi toată discuția)
Uirgent- fisa de lichidare- andreea_eremia andreea_eremia Cand se semneaza fisa de lichidare? Eu sunt in acest moment in perioada de preaviz. Maine trebuie sa predau laptop-ul si telefonul primit de la firma. Mi se ... (vezi toată discuția)
Intoarcere salariata din cic - firma in insolventa BRATU ALINA BRATU ALINA Buna ziua, momentan sunt in concediu crestere copil pana la data de 10.03.2020. Firma la care trebuie sa ma reintorc este in insolventa, eu sunt singura ... (vezi toată discuția)