avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexa la Decret nepublicate in Buletinul Oficial ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexa la Decret nepublicate in Buletinul Oficial

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme: imi poate pune la dispozitie cineva anexele de la DECRET Nr. 467 din 28 decembrie 1979 privind evaluarea constructiilor, terenurilor si plantatiilor ce se preiau, cu plata, in proprietatea statului prin expropriere sau in alte cazuri prevazute de lege? In Decret scrie ca acestea au fost comunicate institutiilor interesate, deci nu sunt publicate in Buletinul Oficial respectiv. De unde le pot procura pentru ca la Monitorul Oficial sau la Arhivele Statului este doar textul publicat nu si anexele. Va multumesc mult, O zi buna!

EMITENT: Consiliul de Stat al Republicii Socialiste Romania

aparut in BULETINUL OFICIAL Nr. 3 din 4 ianuarie 1980
Cel mai recent răspuns: iordana1900 , utilizator 06:52, 2 Ianuarie 2023
Am gasit anexele la Decretul 467/28.12.1979 la Primaria Generala a Municipiului Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expropriere ContSters39230 ContSters39230 Poate cineva furniza textul decretului de expropriere 354 din 1986? cu multumiri.... (vezi toată discuția)
Buna seara, dupa o asteptare de 19 ani am ajuns in situatia ca ... GRIG2501 GRIG2501 Buna seara, dupa o asteptare de 19 ani am ajuns in situatia ca CNCI sa prelucreze dosarul administrativ in legatura cu o notificare facuta de tatal meu in ... (vezi toată discuția)
Decret de expropriere alygeo alygeo Va rog sa imi spunrti de unde pot afla in baza carui decret a avut loc o expropriere pt. utilitate publica si daca s-au primit sau nu despagubiri. In fapt, ... (vezi toată discuția)