avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Soțul meu a avut un accident in urma cu 3 ani in care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Soțul meu a avut un accident in urma cu 3 ani in care ...

Buna ziua.Soțul meu a avut un accident in urma cu 3ani in care el este vinovatul .Anul acesta sa finalizat procesul a primit pedeapsa cu suspendare și i sa anulat chiar și permisul .Acum avem pe rol procesul ptr asigurare victima cere 25000eplus cheltuielile dr spital .Țin sa precizez ca victima a fost băut in momentul accidentului conducând mașina de firma pe care lucrează și era in ora de serviciu.Întrebarea mea este in cazul in care asiguratorul nu vrea sa plătească ce putem face având in vedere ca după un an ca sa produs accidentul firma de asigurare a dat faliment .
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:24, 4 Decembrie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se impun aparari complexe făcute prin avocat.
Trebuie angajat avocat ca sa se invoce tot ce este necesar la proces.
Se impun și aparari scrise, nu doar orale.

Soluții se pot găsi dar trebuie soluții concrete bazate pe speță.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Duminică, 4 Decembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problema este mai complexa decât pare nu va culcați pe o ureche pt ca o sa fiți buni de plata în cazul în care nu va asigurați apărare specializata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in urma cu 4 ani de zile am fost implicat intr-un ... Vasile014 Vasile014 Buna ziua! In urma cu 4 ani de zile am fost implicat intr-un accident unde am lovit doi pietoni pe trecere care traversau regulamentar. Vina a fost a mea si ... (vezi toată discuția)
Am fost implicat într-un accident rutier cu 3 mașini prima ... Accident ușor Accident ușor AM FOST implicat într-un accident rutier cu 3 mașini prima mașină nu a avut nmk și a plecat.am.facut amiabila cu cel lovit(eu îl lovisem in spate).A doua ... (vezi toată discuția)
Unde pot face un dosar pt victime intr-un accident rutier in belgia? puiu1967 puiu1967 buna ziua,am sa intru direct in subiect.pe data de 3.01.2013 am avut un accident rutier in belgia.am fost lovit in partea din spate de un autoturism inscris ... (vezi toată discuția)