avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, acum 3 ani frații tatălui au vândut casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, acum 3 ani frații tatălui au vândut casa părintească ...

Buna ziua ,acum 3 ani frații tatălui au vândut casa părintească fara el și fără succesiune.,l_au declarat mort .
Când trăia bunica sa mutat cu ea una din fetele ei dar nu știu să se fi făcut acte sau sa ii fi lăsat ei toată casa,după moartea bunicii fata ei a vândut casa unei surori și restul fraților au semnat la notar ptr ea ,dar fara tatal meu...bunicul meu a murit înaintea bunicii...am putea deschide succesiunea după 3 ani de când sa vândut casa fara acordul tatălui meu și ce riscă frații lui și domnul notar ?domnul notar mi.a spus sa aduc toate actele ce le avem că se rezolva dar nici nu am încredere în el din moment ce acolo au semnat ptr casa la el sau făcut actele
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:27, 5 Decembrie 2022
Ce anume au semnat pentru casa?
Că ce?
Este extrem de vaga întrebarea dvs.
Sora lor a vândut casa mai departe și frații au fost toți la notar când sa vândut mă gândesc că au semnat în favoarea ei ce au semnat nu știu exact noi nu am fost acolo
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai..și cum am putea sa va dam un răspuns?
Trebuie citit, văzut ce anume s-a făcut acolo. Cine, ce și pentru ce a semnat.
Mergeți cu actele pe care le aveți la o consultație directa cu un avocat sau notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietati legale sau nu , vanzare legala sau nu , ctn.mariana ctn.mariana Buna ziua, Am o mare problema legata de mostenirea mamei mele daca pot sa o numesc mostenire . Mama mea a avut inca 4 frati, dintre care numai ea si o ... (vezi toată discuția)
O dezbatere a mostenirea itescu itescu Buna ziua,ma numesc Andreea si as vrea sa-mi spuneti si mie ce drept imi revine dintr-o mostenire lasata de bunica mea.Este un apartament cu 4 camere care ... (vezi toată discuția)
Intrebare b79mirela b79mirela Buna ziua, Am si eu o intrebare referitor la urmatorul caz:\"Casa in care locuiesc este casa bunicilor tatalui meu si legal figureaza pe numele bunicilor, ... (vezi toată discuția)