avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, urmeaza sa mi dau demisia si am ajuns de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, urmeaza sa mi dau demisia si am ajuns de acord cu ...

Buna ziua, urmeaza sa mi dau demisia si am ajuns de acord cu managerul meu sa imi semneze demisia, fara sa astept cele 21 de zile.
Managerul meu m a rugat sa nu spun nimanui despre demisia mea, iar acum sustine ca am discutat cu diverse persoane si a auzit anumite zvonuri, motiv pentru care a vrut sa mi “reaminteasca” faptul ca ar putea inainta proces pentru racolare. (Se refera la faptul ca am instigst colegii sa paraseasca locul actual de munca). Exista vreun temei legal pentru asa ceva? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 6 Decembrie 2022
temei legal pentru ce? ... pentru racolare ? ... detaliati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut! lucrez intr-o companie multinationala dar cu nr de ... Ktgrr Ktgrr Va salut! Lucrez intr-o companie multinationala dar cu nr de personal TESA relativ mic. Inca de la angajare mi s-a atras atentia de colegi sa am grija cu ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu Bernath Ioanina Bernath Ioanina Buna ziua. Soțul meu este manager de zona la o companie multinaționala. Ieri a fost chemat la sediu, unde i s-a cerut sa își dea demisia. I s-au pus in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am făcut o reclamație la itm privind nereguli la ... mtstefan mtstefan Buna ziua. Am făcut o reclamație la itm privind nereguli la societatea care am lucrat precum și pentru manager abuziv în ceea ce privește relațiile de ... (vezi toată discuția)