avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Este posibila executare silita bun propriu masina, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Este posibila executare silita bun propriu masina, chiar daca creditul a fost ...?

Este posibila executare silita bun propriu masina, chiar daca creditul a fost luat fara garantii sau giranti, doar pe baza de venit?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 6 Decembrie 2022
Anda Mateiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anda Mateiu , utilizator 14:42, 7 Decembrie 2022
Atat timp cat credtul nu a fsot achitat in termenul convenit de catre parti,este temeinic si legal ca partea interesata creditorul sa ridice pretentii,inclusiv sa solicite executarea silita a debitorului
Când ajungeți la executare silită vă execută tot ce găsește, chiar și imobilul în ultimă etapă, dacă n-aveți alte bunuri mobile prin care să achitați creanța.

Legea stabilește că debitorul răspunde pentru creanțele executorii, cu toate bunurile sale mobile și imobile.
Nu vă ajută cu nimic că n-ați pus giranți sau ipotecă la credit.

Legea este de partea creditorului pentru debitorii care ajung rău platnici.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2022
Dapix, utilizator
Multumesc pentru raspuns
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita zumy zumy Buna ziua! am girat cu apartamentul in care locuiesc pentru o linie de credit a unei firme, in anul 2007. In contractul de imprumut mai exista si un alt ... (vezi toată discuția)
Credit fara giranti si fara ipoteca nico radu nico radu am un credit de 20000 eur din 2008 fara giranti fara ipoteca pana acum am platit ratele dar am ramas fara servici ,am cerut o perioada de gratie dar nu misa ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)