avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, in urma efectuarii expertizei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, in urma efectuarii expertizei topo-cadastrale s-a ...

Buna ziua, in urma efectuarii expertizei topo-cadastrale s-a constatat ca unele parcele cad sub incidenta legii 17/2014 si exista probleme cu identificarea lor. Asta inseamna ca nu pot fi vandute?
Cel mai recent răspuns: p649 , utilizator 18:18, 7 Decembrie 2022
Dupa identificarea tuturor mostenitorilor si impartirea prin succesiune, respectiv inscrierea in cartea funciara a proprietarilor, se pot vinde.
Asa m-am gandit si eu dar raportul de expertiza a venit cu raspunsul " lucrarea a fost respinsa" iar motivul a fost legea 17/2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!daca am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva ... Stergarel Stergarel Buna ziua!Daca am obtinut o hotarare judecatoreacs definitiva de partaj in care s-a numit un expert cadastral pentru a imparti terenul extravilan intre ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor cu partaj succesoral ulises10 ulises10 in anul 2010 sa emis un singur certificat de mostenitor cu partaj succesoral, facut de un notar. sa facut expertiza tehnica, sa dezbatut mostenirea, sa facut ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare gianys75 gianys75 recent am dat in judecata primaria pentru o actiune de constatare deoareca terenul rezultat in urma efectuarii masuratorii cadastrale a iesit mai putin decat ... (vezi toată discuția)