avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conduc mașina vecinului meu care nu are permis de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conduc mașina vecinului meu care nu are permis de conducere. ...

Conduc mașina vecinului meu care nu are permis de conducere. Pe asigurare sunt trecut eu că conducător al mașinii Trebuie altceva sa nu plătesc vreo amenda in cazul care sunt oprit de poliție?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:36, 8 Decembrie 2022
Nu mai trebuie nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost tamponat in spate la semafor Ipj Ipj Buna dragii mei, ajutati-ma cu un sfat.Circulind cu autoturismul proprietate, am oprit la semafor, la culoarea rosie, iar autoturismul care venea din spate, ... (vezi toată discuția)
Mi s-a intocmit dosar penal pentru tractiunea unei remorci cu numar temporar expirat ion33 ion33 buna ziua, acum cateva zile am fost oprit de politie pt ca conduceam masina personala tractand o remorca neintregistrata pe care am pus un numar temporar ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis - prima abatere Marcel007 Marcel007 Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutorul vostru intr-o problema. Intr-o zi am fost oprit de radar conducând fără permis de conducere un autovehicul cu o ... (vezi toată discuția)