avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am o intrebare daca ma poate ajuta cineva ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am o intrebare daca ma poate ajuta cineva ... Am platit ...

Buna ziua am o intrebare daca ma poate ajuta cineva ...
Am platit scoala de soferi in judetul botosani am facut orile de conducere am platit scoala complect... Si nu mai pot da examenul teoretic in botosani ... Daca am dosarul asi putea da examenul teorectic in judetul arad si am si viza de flutant ...
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 09:38, 9 Decembrie 2022
Buna ziua!
Da,puteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala de soferi/permis Dorianela Dorianela Buna seara, Am facut scoala de soferi acum 5 ani in Botosani (de unde sunt), si am dat de 4 ori examenul dar de fiecare data am picat la traseu. Apoi nu am ... (vezi toată discuția)
Permis auto pentru categoria b alex1925 alex1925 As dori sa stiu ce ar trebui sa fac pentru a face scoala de soferi in alt judet decat cel in care sunt domiciliat? :sorry: (vezi toată discuția)
Adaugare categorie cu permis suspendat carmen-ioana carmen-ioana buna ziua...va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns...sotul are permisul de conducere supendat pentru viteza pt 90 zile,a dat testul de redobandire si i ... (vezi toată discuția)