Mulțumesc ! Voi insista pe Cerere si probatoriu insa particularitatea speței mă obliga sa încerc a motiva si cu aceste anexe in speranța că judecătorul, daca va avea o nelămurire va găsi informațiile suplimentare in anexe.
Nu este vorba despre povești nemuritoare care nu ajuta cu nimic, particularitatea speței fiind demiterea subsemnatului pe baza a 1001 de povesti nemuritoare "relatate" in 5 sesizări disciplinare care omit a preciza data săvârșirii faptelor si descrierea faptelor in concret (acuzațiile fiind generice) ,
Pe întreaga durata ca cercetării disciplinare mi s-a interzis accesul la orice înscris, mi s-a refuzat comunicarea oricărui înscris solicitat in apărare, raportul comisiei de disciplina omite a menționa motivele pentru care au fost înlăturate apărările subsemnatului incalcand art.252 alin.(2) din codul muncii ...etc.
In CEREREA principala pot arata in sinteza toate dispozițiile legale încălcate de către comisie, conflictul de interese dintre subsemnatul si președintele comisiei de disciplina, sancționarea pentru acte de avertizare ce fac obiectul Legii nr. 571/2004, încălcarea dreptului la apărare, la petiționare si a altor drepturi, încălcarea procedurii prevazuta la anexa 7 a Codului admin, etc ,
In Cerere voi face trimitere la ANEXE pentru ca judecătorul sa poată afla DACĂ DOREȘTE - dispozitii din legislația speciala ( L 50/1991 si L.350/2001) pe care comisia le-a nesocotit probând lipsa competentelor, actele premergătoare emiterii unor acte administrative pe care le-am semnat, proceduri interne si regulamente, circumstanțierea unor fapte, tezele probatorii pentru solicitarea comunicării tuturor mijloacelor de proba aflate in custodia paratului si admiterea probei cu interogatoriu,