avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lipsa TIMP studiere Cerere chemare in judecata ( ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lipsa TIMP studiere Cerere chemare in judecata ( contencios administrativ)

Având in vedere ca judecătorii (contencios administrativ) nu au TIMPUL necesar sa aprofundeze elementele dintr-o Cerere de chemare in judecata daca aceasta este prea lungă, exista posibilitatea ca Cererea cu motivările de fapt si de drept sa fie sintetizată pe 6 pagini iar detalierea unor motive prezentate sintetic sa fie exprimată detaliat in câteva Anexe la cerere cu explicații pe larg ( 30 de pagini) ?
Cel mai recent răspuns: archibaldo , utilizator 11:34, 12 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți face cum doriți dar nu va garantează însă nimeni ca cineva o sa citească anexele respective.Incercati sa sintetizati sa va exprimaați clar și succint poveștile nemuritoare nu va ajuta cu nimic.Zeci de pagini pot sa fie scrise de echipe de avocați în litigii complexe cu mize de milioane de euro ...Teoretic aveți dreptate cauza dvs este f importanta pt dvs și va doriți ca judecătorul sa o studieze dar trebuie sa înțelegeți și problemele sistemului..
Mulțumesc ! Voi insista pe Cerere si probatoriu insa particularitatea speței mă obliga sa încerc a motiva si cu aceste anexe in speranța că judecătorul, daca va avea o nelămurire va găsi informațiile suplimentare in anexe.
Nu este vorba despre povești nemuritoare care nu ajuta cu nimic, particularitatea speței fiind demiterea subsemnatului pe baza a 1001 de povesti nemuritoare "relatate" in 5 sesizări disciplinare care omit a preciza data săvârșirii faptelor si descrierea faptelor in concret (acuzațiile fiind generice) ,
Pe întreaga durata ca cercetării disciplinare mi s-a interzis accesul la orice înscris, mi s-a refuzat comunicarea oricărui înscris solicitat in apărare, raportul comisiei de disciplina omite a menționa motivele pentru care au fost înlăturate apărările subsemnatului incalcand art.252 alin.(2) din codul muncii ...etc.
In CEREREA principala pot arata in sinteza toate dispozițiile legale încălcate de către comisie, conflictul de interese dintre subsemnatul si președintele comisiei de disciplina, sancționarea pentru acte de avertizare ce fac obiectul Legii nr. 571/2004, încălcarea dreptului la apărare, la petiționare si a altor drepturi, încălcarea procedurii prevazuta la anexa 7 a Codului admin, etc ,
In Cerere voi face trimitere la ANEXE pentru ca judecătorul sa poată afla DACĂ DOREȘTE - dispozitii din legislația speciala ( L 50/1991 si L.350/2001) pe care comisia le-a nesocotit probând lipsa competentelor, actele premergătoare emiterii unor acte administrative pe care le-am semnat, proceduri interne si regulamente, circumstanțierea unor fapte, tezele probatorii pentru solicitarea comunicării tuturor mijloacelor de proba aflate in custodia paratului si admiterea probei cu interogatoriu,
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2022
archibaldo, utilizator
M-am lămurit cumpărând cartea avocatului Adi Neacșu "Convinge Judecătorul - Tehnica și arta convingerii instanței-ediția a a II -a"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la intampinare? ynicolle ynicolle cum se poate numi un raspuns la intampinare (nu la cerere reconventionala) prin care sa motivez falsitatea celor sustinute de parat intr-un proces civil? (vezi toată discuția)
Inscrierea in fals al unui inscris lungu ilie lungu ilie daca acest inscris a fost folosit sub forma de original inpotriva intereselor subsemnatului si anume a fost folosit in administratie prin prezentare a fost ... (vezi toată discuția)
Buna tuturor MIL2002 MIL2002 Mai intai trebuie sa fac o apreciere la acest site , deoarece este un site mai mult decat folositor.Ma bucur pentru ca intalnesc oameni destepti si bine ... (vezi toată discuția)