avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca perioda determinata care se va ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca perioda determinata care se va incheia curand. ...

Contract de munca perioda determinata care se va incheia curand.
In contract este prevazut ca incepand cu luna mai ac , salarul se majoreaza cu 1000 lei / luna , acest lucru nefiind respectat de angajator . La cererea mea lunar angajatorul a raspuns ca va plati retroactiv in urmatoarea luna ceea ce nu s-a intamplat. Contractul se va incheia curand..
Cum procedez , semnez lichidarea sau nu , dupa care la adresez instantei - litigiu de munca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 10 Decembrie 2022
Puteti semna lichidarea.. drepturile restante se pot solicita în instanță pe cel mult 3 ani din urma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul salariatului petru.jitaru petru.jitaru de pe 10 ian ac. pana in martie am beneficiat de ajutor de somaj. de pe 10 mart am un contract de munca de 8 ore pe zi 40 ore saptamanal pe 3 luni. de curand ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de concediere fortuna78 fortuna78 va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. am castigat un litigiu de munca. decizia de concediere a fost anulata si firma obligata la plata restanta a ... (vezi toată discuția)
Promisiuni,minciuni... dannyeld75 dannyeld75 Sunt D din rm-valcea si pana la 31.03.2013 am fost angajat al unei societati de paza cu sediul in bucuresti incepand cu data de 01.11.2011,firma respectiva ... (vezi toată discuția)