avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare prenume minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare prenume minor

Bună ziua,
Am un bebeluș de 14 luni și încă de la bun început am avut dificultăți în alegerea prenumelui. Cumva prenumele care ne plăceau era deja folosite de apropiați și le am evitat. Acum chiar pot spune ca regret alegerea prenumelui și eu și soțul suntem de acord cu schimbarea prenumelui sau adăugarea unui al doilea prenume...
Nu știu in ce măsură aceasta e posibil și cât este de dificil.
Va mulțumesc ptr sfaturi!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:43, 11 Decembrie 2022
Se poate schimba pe cale administrativa, dar va trebuie un motiv temeinic.
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 11 Decembrie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui bm2 bm2 Buna ziua as avea o intrebare daca nu imi place numele meu de familie il pot schimba?Chiar daca nu este un nume foarte ciudat ci mai mult unul comun? Va ... (vezi toată discuția)
Schimbare prenume copil minor ContSters211922 ContSters211922 Buna ziua! As dori mai multe informatii despre schimbarea prenumelui copilului minor . Cateva detalii pe care vi le pot oferi: - copilul este nascut in ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui roxy17 roxy17 Buna seara! Am si eu o problema in legatura cu numele mai exact prenumele copilului meu care s-a nascut acum 2 luni. Povestea, pe scurt suna in felul urmator: ... (vezi toată discuția)