avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ,fiica mea in varsta de 38 de ani este o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ,fiica mea in varsta de 38 de ani este o persoana cu ...

Buna ziua ,fiica mea in varsta de 38 de ani este o persoana cu Sindromul Down insa ne intelegem cu ea la nivelul unui copil de gradinita si am solicitat sa devin tutore astfel fiica mea va fi persoana interzisa. Sotul meu care nu este tatal biologic al fetitei doreste sa o adopte. Poate fi adoptata fiica mea?
Cel mai recent răspuns: tatiana1 , utilizator 18:15, 14 Decembrie 2022
a crescut-o de mica? altfel, nu o poate adopta.
Da ,de la 3 ani
Atunci o poate adopta. Fiica, neavand discernământ, va fi reprezentata in instanta.
Mergeti la dgaspc sa in indrume in procedură.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

drepturi parentale .buna ziua! in urma unei relații, mătușa mea a avut o fetita, ... cristina1975 cristina1975 Buna ziua! In urma unei relații, mătușa mea a avut o fetita, dar la scurt timp după s-a despărțit de tatăl fetitei, iar după un an s-a căsătorit cu ... (vezi toată discuția)
Tutela, curatela sau punere sub interdicție? Animic Animic Bună seara! Fiica mea are 20 de ani și este diagnosticata cu Sindrom Down și este încadrată în grad de handicap grav cu asistent personal. A absolvit 10 ... (vezi toată discuția)
Schimbarea tutorelui karie_tm karie_tm Exista vreo actiune judecatoreasca sau vreo procedura legala prin care sa se poata solicita schimbarea tutorelui ? (vezi toată discuția)