avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce venituri se iau in calcul la stabilirea pensiei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce venituri se iau in calcul la stabilirea pensiei pentru perioadele ...

Ce venituri se iau in calcul la stabilirea pensiei pentru perioadele de Concediu Medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:31, 12 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Indemnizația de concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil ramolex ramolex buna ziua. titulara unei interprinderi individuale este programata sa nasca in luna iunie 2013. intrucat duce sarcina mai greu, incepand cu luna mai ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale larisaalina larisaalina Va rog mult sa ma ajutati. Am urmatoarea situatie:un angajat care a avut 10 zile lucratoare de concediu medical in luna ianuarie 2012. A fost angajatul nostru ... (vezi toată discuția)
Somaj si concediu medical gigi2009 gigi2009 Sunt in somaj de 8 luni iar acum am primit concediu medical. Stiu ca se va suspenda somajul pe perioada concediului medical si ca se va prelungi cu aceasta ... (vezi toată discuția)