avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot pune un apartament in vanzare daca sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot pune un apartament in vanzare daca sunt coproprietar si celalalt ...

Pot pune un apartament in vanzare daca sunt coproprietar si celalat coproprietar nu vrea?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 17:34, 15 Decembrie 2022
El nu vrea sa cumpere jumatate din apartamentul asta.
Este vorba de aprox 50k euro, fiind estimat pe la 100k

DlGoe a scris:

Ce nu vi se spune e ca partajul presupune bani! Pe care ii veti plati frateste, 1/2 dvoastra, 1/2 fratele. Vorbesc de mii bune, nu de o suta, doua! Mai ok ar fi sa va intelegeti cu fratele. Sa va dea o suma de bani, toti o data, in rate, etc si dvoastra sa-i vindeti jumatatea pe care o detineti.

Inteleg! Sa stiti ca valoarea apartamentului va fi stabilita de instanta in urma unei expertize tehnice judiciare. Care poate fi atacata de cel/cei nemultumiti de o contraexpertiza (expertiza contrara). Motive gasesc avocatii. Plata eventualelor cheltuieli de judecata care v-ar reveni dvoastra si fratelui nu este lasata de instanta la latitudinea bunului plac al partilor, Va sfatuiesc sa consultati un avocat!
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2022
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cota parte Elyana5 Elyana5 Buna seara. Am mostenit patru frati un apartament si vreau sa vand cota mea parte unuia dintre frati. Problema e ca nu am facut partajul bunurilor care se afla ... (vezi toată discuția)
Buna seara,detin 63% dintr-un apartament semidecomandat,iar celalat ... CristinaAlexandraP CristinaAlexandraP Buna seara,detin 63% dintr-un apartament semidecomandat,iar celalat proprietar(tata) 37%,acesta nu doreste sa il vanda sau sa il despagubesc amiabil,nici el pe ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune cristi_tmm cristi_tmm nu stiu daca am nimerit unde trebuie... am si eu o mare nelamurire.am avut in proprietate, impreuna cu sotul meu, un teren de 475 mp pe care exista 2 ... (vezi toată discuția)