avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua Executorul judecătoresc in afară de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua Executorul judecătoresc in afară de blocarea conturilor ...

Bună ziua
Executorul judecătoresc in afară de blocarea conturilor bancare poate bloca si fondul de la casa de ajutor reciproc al pensionarilor. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: cristianghe , utilizator 23:28, 14 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Executorul judectaoresc pentru recuperare debit are competenta sa dispuna restrictii pe orice bun prin care poate fi executat debitorul
Mulțumesc!

ynocentta a scris:

Executorul judectaoresc pentru recuperare debit are competenta sa dispuna restrictii pe orice bun prin care poate fi executat debitorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare - competenta executor angy_mirel angy_mirel Buna seara am o hotarare judecatoreasca cu formula executorie iar debitorii sunt doua institutii una isi are sediul in localitatea mea de domiciliu iar ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma black_flower200 black_flower200 buna ziua,va rog mult sa ma ajutati deoarece nu pot intelege nimic din ce se intampla.Am facut un credit de consum la BCR si l-am achitat lunar aproape ... (vezi toată discuția)
Somatie, ce se poate executa ? ale2012 ale2012 buna seara!am primit o somatie in care scrie ca in baza art.387 C.proc civ prin care va punem in vedere ca in termen de o zi de la primirea sau lasarea ... (vezi toată discuția)