avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj_strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj_strainatate

Buna ziua,
Am divortat acum ceva ani, insa nu am facut inca partajul. Bunurile comune sint in Romania; fosta nevasta locuieste in strainatate.
Poate sa deschida proces de partaj in strainatate? Sau partajul bunurilor comune poate fi facut doar in Romania?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:23, 17 Decembrie 2022
Nu poate deschide partaj in strainatate. Instanta competenta este cea de la locul situarii imobilului ori domiciliul paratului, daca sunt bunuri mobile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc desfășurare proces partaj cristian damian cristian damian Intenționez să deschid proces de partaj, după divorțul care s-a pronunțat deja. Eu nu mai locuiesc în orașul unde este proprietatea ... (vezi toată discuția)
Pot deschide proces? sabina492005 sabina492005 buna ziua Ma numesc Suciu Elisabeta si in 2007 am divortat.Eu am scos un credit de consum de 6000 euro si i-am investit in apartamentul de la baia mare.Acum ... (vezi toată discuția)
Competenta partaj bunuri comune diana22 diana22 in cazul unui partaj bunuri comune, in care sunt mai multe bunuri aflate in localitati de circumscriptii diferite, ce instanta este competenta? (vezi toată discuția)