avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara. Am primit decizia pt. pensie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara. Am primit decizia pt. pensie de invaliditate gr.3. ...

.Am 43 de ani și 21 de ani și 5 luni vechime. Am primit decizia pt pensie de invaliditate gr. 3.
Pensia este 490 RON. Puteți să-mi spuneți dacă mai primesc ceva în plus de la primărie? Dacă da, mai trebuie să depun alte acte? Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2022
Valideli, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:25, 15 Decembrie 2022
Primiti de la casa l;ocala de pensii indemnizatia minima pentru pensionari in suma de 100 de lei.Din ianuarie 2023 aceasta va fi 1125 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe certificatul de invaliditate am gradul 3, medie, cu drept ... alexser24 alexser24 Pe certificatul de invaliditate am gradul 3, medie, cu drept de munca/patru ore. Am depus dosarul la casa de pensii Bucuresti. Voi lua 1125 ron(caz boala) ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am schizofrenie paranoida si vreau sa mi fac pensie ... netsky netsky Buna ziua!Am schizofrenie paranoida si vreau sa mi fac pensie de invaliditate cu 4 ore de munca pe zi.Am 39 de ani si 11 ani de vechime in munca.As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Am primit decizia de pensie pentru handicap gr iii ,am 57 ani ... eugen1966 eugen1966 Am primit decizia de pensie pentru handicap gr III ,am 57 ani (femeie) si am pe decizie ca ani de cotizare 14 ani 10 luni si 7 zile ani de contributie ,pe ... (vezi toată discuția)