Buna ziua. seara, dupa caz.
In cazul unui eventual divort, ce se intampla cu un teren obtinut de la primarie in baza legii 15/2003. La dosarul depus pentru a primi terenul in cauza, am prezentat si certificatul de casatorie, fapt ce a dus la cresterea punctelor in baza carora se acorda terenul. Acum, dupa mai bine de 5 ani, sunt in prag de divort. :( Ce se intampla cu terenul in cauza? Punerea in posesie s-a facut deja, am semnat de predare - primire, etc. Daca divortez imi ia primaria terenul? In aceeasi situatie, a divortului, daca nu il ia primaria, mi-l va putea lua sotia? Mentionez ca dosarul a fost depus pe numele meu cu mult inainte de casatorie, dar terenul l-am obtiunut mult dupa ce am scos actele. Nu, nu m-am insurat doar ca sa obtin lotul in cauza! :)
Multumesc frumos!
orice bun mobil sau imobil obtinut pe timpul casatoriei face parte din masa bunurilor partajabile.Teoretic, cota de pretentii a sotilor este de 50% - 50%, daca unul din soti pretinde ca detine mai mult, trebuie sa faca dovada acestui fapt.Daca aveti deja terenul in posesie, primaria nu vi-l mai poate lua, numai ca va trebui sa-l impartiti cu sotia...:yes:
Partaj divort
bxe
buna ziua! as dori o parere vis-a vis de urmatoarea situatie. am fost casatorit si dupa casatorie am stat la parintii mei. cat am fost studenti parintii mei au ... (vezi toată discuția)