avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua/o întrebare va rog. Am un bebe de 5 luni ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua/o întrebare va rog. Am un bebe de 5 luni iar tatăl ...

Bună ziua/o întrebare va rog.Am un bebe de 5 luni iar tatăl lui cu care sunt căsătorită legal ma amenință că mă declara nebuna și îmi ia copilul. Mentionez ca am fost diagnosticata în trecut de depresie dar am depășit singura fără medicație sau internare.Va rog dacă puteți sa ma ajutați cu un sfat /eu nu mai pot locui cu el dar accept pentru copil Bani de avocat nu am momentan. Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:30, 15 Decembrie 2022
nu trebuie sa acceptati nimic pt copil, luati-l si plecati, aveti unde sa va duceti, cine sa va sprijine ?
nu va mai uitati in gura lui, astefl de amenintari sunt fara suport.
cereti divortul, copilul sa aiba locuinta la dvs unde veti locui, sa exercitati impreuna autoritatea parinteasca si sa plateasca pensie 1/4 din salariul lui.
Din păcate nu am unde sa ma duc /oare ma poate ajuta protecția copilului?am indemnizatia și alocatia copilului dar este puțin /nu îmi pot permite sa platesc acum 2 chirii/ avocat și sa ii iau și ce trebuie copilului/ ce lege îmi va da mie copilul dacă nu îl pot intretine /suport în continuare pina găsesc o rezolvare.
Daca nu aveți unde sa locuiți nu veți obține copilul.
Fără o locuință stabila nu aveți șanse chiar dacă sunteți perfect sănătoasă.

Scris din București 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentant legal - copil icepickk icepickk Buna ziua, impreuna cu partenerul meu (uniune consensuala) am un copil in varsta de 1 an. Relatia intre mine si tatal copilului nu mai functioneaza si ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre divort cu minor roxadri09 roxadri09 am o intrebare...eu si sotul meu avem un bebe de 1 anisor...nu avem nici un an de casnicie.el petrece ff multe ore la bere.nu sta cu noi ,nu ne acorda atentie ... (vezi toată discuția)
Divort cu sugar DorianaSim DorianaSim Daca nu ma mai inteleg cu sotul meu si impreuna avem un copil de 8luni, o casa luata prin Prima Casa, realizam venituri amandoi, dar eu mai mici (la jumatate ... (vezi toată discuția)