Bună ziua/o întrebare va rog.Am un bebe de 5 luni iar tatăl lui cu care sunt căsătorită legal ma amenință că mă declara nebuna și îmi ia copilul. Mentionez ca am fost diagnosticata în trecut de depresie dar am depășit singura fără medicație sau internare.Va rog dacă puteți sa ma ajutați cu un sfat /eu nu mai pot locui cu el dar accept pentru copil Bani de avocat nu am momentan. Va mulțumesc anticipat!
nu trebuie sa acceptati nimic pt copil, luati-l si plecati, aveti unde sa va duceti, cine sa va sprijine ?
nu va mai uitati in gura lui, astefl de amenintari sunt fara suport.
cereti divortul, copilul sa aiba locuinta la dvs unde veti locui, sa exercitati impreuna autoritatea parinteasca si sa plateasca pensie 1/4 din salariul lui.
Din păcate nu am unde sa ma duc /oare ma poate ajuta protecția copilului?am indemnizatia și alocatia copilului dar este puțin /nu îmi pot permite sa platesc acum 2 chirii/ avocat și sa ii iau și ce trebuie copilului/ ce lege îmi va da mie copilul dacă nu îl pot intretine /suport în continuare pina găsesc o rezolvare.
Divort cu sugar
DorianaSim
Daca nu ma mai inteleg cu sotul meu si impreuna avem un copil de 8luni, o casa luata prin Prima Casa, realizam venituri amandoi, dar eu mai mici (la jumatate ... (vezi toată discuția)