avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... LEGEA 351/2022. Buna ziua! Am văzut că intră în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

LEGEA 351/2022. Buna ziua! Am văzut că intră în vigoare de ...

LEGEA 351/2022. Buna ziua! Am văzut că intră în vigoare de la 1Ianuarie 2023.Ma puteți lămuri și pe mine va rog:Eu lucrez că electrician întreținere și reparații în Uzină constructoare de mașini ,ce prevede aceasta lege ,ma incadrez sa ies la pensie mai devreme sau cum? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Alister , utilizator 13:45, 18 Februarie 2024
In cerere,trebuie mentionata legea 351/2022;in baza careia se cere recalcularea pensiei?
Puteți face referire în cerere la textul de lege.
Bună ziua, mă interesează și pe mine acest subiect pentru soțul meu. Lucrează în turnătorie de metale neferoase (alamă și bronz) din anul 2011, potrivit articolelor care s-au introdus în legea pensiilor prin legea 351 s-ar încadra la pensie, dar dacă de la locul de muncă nu i se eliberează adeverință cu grupa de muncă ce putem face?? Vă mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul este obligat sa-i elibereze adeverinta cu grupa de munca, la cererea formulata in scris, cu nr. de inregistrare/ data, in vederea completarii dosarului de pensionare.
Vă mulțumesc, o zi frumoasă!!

POPA GHEORGHE a scris:

Angajatorul este obligat sa-i elibereze adeverinta cu grupa de munca, la cererea formulata in scris, cu nr. de inregistrare/ data, in vederea completarii dosarului de pensionare.

Alte discuții în legătură

Legea 351/2022. va rog sa-mi spuneți dacă această lege se ... Gabi olt Gabi olt Legea 351/2022. Va rog sa-mi spuneți dacă această lege se aplica în cazul în care am lucrat că inginer in cadrul secției de Turnătorie aliaje ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! eu am lucrat de la 1980 până la 1999 într-o turnătorie ... Barney Rubble Barney Rubble Bună ziua! Eu am lucrat de la 1980 până la 1999 într-o turnătorie în care am turnat talpă pentru fiere de călcat. Din 2001 iulie într-o altă ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca bagarica bagarica Buna Ziua. As avea o intrebare legata de grupele de munca... Tatal meu a primit prima decizie de pensionare la limita de varsta in 5 septembrie 2006.In ... (vezi toată discuția)