Buna ziua.doresc sa intreb daca o cerere de apel contine acelelasi capete de cerere pe care instanta de fond s-a pronuntat motivandule in fapt si in drept,apelul nu contine motive si argumente noi nici nu se arata unde instanta de fond a gresit sau a aplicat o norma juritica gresit.Intrebarea mea este daca conform celor aratate apelul este admisibil?
Buna ziua. In concret este vorba de un apel avand ca obiect contestatia la executare,in care un debitor invoca lipsa calitati,Obligatia din titlu este de ridicare[desfintare a unui gard aflat pe proprietatea mea.Gardul respectiv este construit fara autorizatie de constructie,existand deci o dubla obligatie,si anume cea prevazuta in titlu executoriu ,prin care sa dispus si modificarea titlului de proprietate a contestatorului si a doua obligatie este din partea primariei norma juridica fiind art.27/din legea 50/1991,legea disciplinei in constructii.contestatoarea sustine ca titlu executoriu nu ii este opozabil deoarece nu este titular a dreptului subiectiv,dar acesta a stat patru ani in proces a fost legal citat ,a facut acte de procedura a fost citat prin scrisoare recomandata pentru efectuarea expertizei la fata locului,fiind astfel la sfarsitul procesului titularul unui raport juridic obligational.Obbligatia nu este intuitu personae ,deci prin obtinerea autorizatiei date de instanta aceasta obligatie o poate indeplini si creditorul sau orice alta terta persoana.deocamdata procesul in care am cerut autorizarea conform art 904 c proc civ. a fost suspendat datorita acestui apel conform art,413 alin.1 c proc civ. si este evident ca nu se urmareste decat tergiversarea sicanarea prin intarzierea executarii silite