avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere inselaciune si violare domiciliu.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere inselaciune si violare domiciliu.

Buna ziua,
Am facut un contract de prestari servicii cu un zidar pt amenajare apartament. Am platit un avans, mentionat in contract pe care a semnat de incasare, dar dupa cateva zile si curatat vre-o 2 mp de var, acesta a plecat fara sa returneze avansul. Mentionez ca a intrat in casa, fara sa ma anunte, dupa plecarea mea, la 2 zile dupa ce renuntase la lucrare sa-si ia sculele.

Ce sanse are plangerea penala pt inselatorie si violare de domiciliu?

Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2022
DarieDaniel, utilizator
Cel mai recent răspuns: DarieDaniel , utilizator 21:49, 17 Decembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pt raspuns. Am contract dar am contractat amenajare apartament 2 camere integral in valoare de 10000 lei. Urmatoarea echipa a cerut tot 10000 pt lucrare pt ca nu au facut nimic. Au curatat cate 1/2 mp din loc in loc, iar eu am cerut altceva.

Voinea Liviu a scris:

Actiune civila in raspundere contractuala.
Aveti contract,nu este vorba de inselaciune.Despre violare de domiciliu ,se pare ca da.

Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Decembrie 2022
DarieDaniel, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns!

Voinea Liviu a scris:

Exact!
Actiune civila si executare silita,plus daune...
Plus cheltuieli de judecata,de executare...
Aveti chiar optiuni mai bune decat daca ar fi fost fapta penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-am înțeles cu un zidar să-mi renoveze garsoniera și i-am dat 5.800 de lei, dar după 10 zile a plecat iar acum neagă că l-am plătit. am șanse să-mi recuperez banii? Pap Csilla Pap Csilla M am inteles cu un zidar al carui numar de telefon am gasit intr un anunt ca mi renoveaza garsoniera cu 11300 ron. Am facut un contract de mana pe care el a ... (vezi toată discuția)
Paza materiala a lucrului moraruadela moraruadela Sotul meu,este angajat ca sef de santier la o firma de constructii. In anul 2008 de pe santierul din Bucuresti unde se lucra in deplasare, s-au furat mai multe ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere - notificare, drept de retentie, compensare chirie flory1 flory1 Buna seara, S-a inchiriat un apartament dela o pers.fizica catre una juridica . Fiind precar, am dispus amenajarea lui, in intelegere verbala cu ... (vezi toată discuția)