avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca o persoana pensionara decedeaza avand datorii la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca o persoana pensionara decedeaza avand datorii la (recuperatori ...

Daca o persoana pensionara decedeaza avand datorii la (recuperatori ai unor) banci, ajutorul de inmormantare de la casa de pensii poate fi oprit sau micsorat?
Cel mai recent răspuns: StelaZ , utilizator 17:10, 16 Decembrie 2022
Nu.
ajutorul de inmormantare nu. dar pot fi urmariti mostenitorii acceptanti ai succesiunii pentru datoriile acumulate.
Multumesc!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carduri persoana decedata RoxanaGC RoxanaGC Tatal meu a decedat, avand carduri de credit la doua banci. Cei de la banci mi-au spus ca sumele trebuie platite complet, o data, nu pot fi reesalonate, in ... (vezi toată discuția)
Mostenire datorii de catre copii danescumihaela14 danescumihaela14 Buna ziua Cine mosteneste datoriile unui pensionar care plateste o datorie unei alte persoane prin popriere lunara din pensie? Pensionarul nu are bunuri ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de deces kikis kikis buna ziua, bunica mea a decedat pe 3 feb 2010; am depus actele pentru ajutor de inmormantare pe numele tatalui meu; la o luna de zile, pe 3 martie 2010 ... (vezi toată discuția)